Retain24 skapar helhetslösning åt Indiska

Retain24 har vunnit ytterligare ett kontrakt gällande elektroniska presentkort. Indiska kommer, tack vare Retain24s plattform, nu kunna sälja helt elektroniska presentkort på indiska.se i form av sms eller e-post, och även sälja presentkort i fysisk form.

 

Indiska har implementerat Retain24s lösning för hantering av elektroniska presentkort. Förutom att köpa presentkort på hemsidan, som sms eller e-post, kan man även köpa det fysiska kortet i butikerna, och ladda det med önskat belopp. På hemsidan kan man ladda och kontrollera saldot på sitt presentkort.

 

Erika Dalle, marknadschef på Indiska säger att ”Vi ville övergå till elektroniska presentkort eftersom vi ser en enorm potential iden försäljningen. Med elektroniska presentkort blir det mycket smidigare både för kund och butik. Valet föll på Retain24som erbjöd enbra lösning för försäljning både i butik, via webb och till mobilen. De har också ett säljfokus som var avgörande i valet.”

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

 

2018-11-26T09:44:03+01:00 29 november, 2007|presentkort online|