Retain24 kan nu erbjuda VISA-presentkort

Retain24, en av Sveriges främsta leverantörer av presentkort och presentkortslösningar, utökar nu sitt produktsortiment till att även innehålla VISA-kort. Retain24 ingår partnerskap med Valitor, som är världsledande inom utfärdande- och inlösentjänster. Tillsammans med Retain24s dotterbolag Presend Nordic, kommer dessa företag erbjuda VISAs presentkort och prepaidkort till den nordiska marknaden.

 

Claudio Simatovic, VD för Retain24 säger: “Vi ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med Valitor. VISAs produkter kompletterar Retain24s befintliga lösningar, vilket möjliggör för oss att på ett bättre sätt kunna fungera som leverantör för utvalda kundsegment, såsom köpcentra och sportarenor. Vår presentkortslösning i samarbete med Valitors kunskap och marknadstäckning är enkel, säker och flexibel. Vi kommer under de närmaste månaderna rulla ut ett flertal nya presentkortsprogram under Presends varumärke.”

 

Viðar Þorkelsson, VD för Valitor: “Presentkort blir mer och mer populära, och nya kommersiella marknader har uppstått. Presend är den ideala partnern att arbeta tillsammans med på den snabbt växande nordiska marknaden, och vi ser fram emot ett fruktsamt samarbete och att kunna möta framtida utmaningar ihop. Våra ambitioner är långsiktiga, och vi är engagerade i att även framöver kunna erbjuda unika lösningar och en professionell service av hög kvalitet.”

 

Om Retain24

www.retain24.com

Retain24 erbjuder sedan 2005 ett fullservicekoncept för hantering av presentkort för butiker och butikskedjor i Norden. Presentkortshanteringen blir både mer flexibel och säker och öppnar dessutom stora möjligheter för exponering, försäljning och marknadsföring av presentkorten både i egna butiker, via Internet och via externa återförsäljare.

Om Presend

www.presend.com

Presend Nordic AB är dotterbolag till Retain24, Sveriges ledande presentkortsprocessor. Presend erbjuder enkla, säkra och flexibla Visa presentkorts- och prepaidkortslösningar i Norden.

Om Valitor

www.valitor.com

Valitor är ett internationellt serviceföretag inom betalningslösningar och en ledare i utfärdande- och inlösentjänster i Europa. Företaget har varit en föregångare inom elektroniska betaltjänster sedan 1983 och erbjuder innovativa lösningar inom utfärdande, inlösen och lojalitet.

2018-11-20T13:38:47+01:00 6 november, 2012|Övrigt|