Modeföretaget NA-KD satsar på presentkort tillsammans med Retain24

Som världens ledande modeföretag och Europas topp 20 snabbast växande företag kan kännedomen om NA-KD knappt undgått någon. Modeföretaget har sen början haft en stark närvaro på sociala medier och har nu bestämt sig för att också satsa på presentkort online i alla deras verksamma länder.

– Allt fler och fler aktörer online vänder sig till oss för att bli partners och förbättra eller starta upp sin presentkortsaffär. Vi är väldigt glada att NA-KD, som är så stora online, nu har valt att samarbeta med oss och vårt presentkortssystem, berättar Kerstin Svensson, Sales Manager på Retain24.

NA-KD presenterar sina presentkort med en egen rubrik i deras webbshop. Det är också presenterat på ett tilltalande sätt som är enkelt att förstå för den som vill köpa presentkort online.

– Det kändes självklart för oss som e-handelsföretag inom mode att också erbjuda våra kunder möjlighet att köpa presentkort till varandra. I vårt val av presentkortsleverantör föll valet på Retain24 som är ett väletablerat system och levererar det vi efterfrågat. Vi ser nu fram emot att se vad presentkortsaffären kan göra för vår business framåt, säger Björn Bergström, Cheif Growth Officer på NA-KD om samarbetet.

 

2020-01-28T10:07:49+01:00 27 januari, 2020|e-Handel, E-presentkort, presentkort online|