Indiska fortsatt nöjda med Retain24

Indiska har valt att förlänga sitt kontrakt gällande elektroniska presentkort. Indiska kommer även fortsättningsvis, tack vare Retain24s plattform, sälja helt elektroniska presentkort på indiska.se i form av sms eller e-post, och även sälja presentkort i fysisk form.  

 

Indiska har implementerat Retain24s lösning för hantering av elektroniska presentkort. Förutom att köpa presentkort på hemsidan, som sms eller e-post, kan man även köpa det fysiska kortet i butikerna, och ladda det med önskat belopp. På hemsidan kan man ladda och kontrollera saldot på sitt presentkort.

 

Claudio Simatovic, VD på Retain24 kommenterar förlängningen: ” Det känns både tillfredsställande och utmanande att Indiska Magasinet nu väljer att samarbeta med Retain24 ytterligare en kontraktsperiod när det gäller hantering och försäljning av företagets elektroniska presentkort. Målsättningen är att tillsammans göra presentkort tillgängliga i alla företagets kanaler och därmed öka försäljningen betydligt.”

 

Retain24s unika lösning förändrar traditionell hantering av presentkort. Förutom att köpa/ladda ett plastpresentkort i butiken så kan kunderna nu också köpa helt elektroniska presentkort via Internet. Allt i en säker och användarvänlig miljö.

 

2018-11-23T15:30:00+01:00 30 april, 2010|E-presentkort, Presentkort instore, presentkort online|