Harrys lanserar presentkort på sina restauranger

Harrys har funnit sen 1993 och är ett brasseri med svenska rötter, en avslappnad mötesplats för människor att förenas med god mat och dryck. Idag finns Harrys på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Restauranger som alla framöver kommer att tillhandahålla presentkort. Harrys har nämligen valt oss på Retain24 som leverantör av deras presentkortsaffär.

 Jätteroligt att få en kund inom restaurangbranschen och med ett så välkänt varumärke som Harrys. Vi tror på Harrys presentkortsaffär och att vi kommer hjälpa dem att växa genom den. Harrys är också det perfekta stället att köpa en gåva ifrån, då ett presentkort på restaurang kan passa alla typer av mottagare, säger Kerstin Svensson, Försäljningschef på Retain24.

Harrys presentkort kommer gå att köpa och lösa in på alla restauranger i Sverige. Inlösen sker enkel via kortterminalerna på plats i restaurangerna. Harrys ska också sälja digitala presentkort via deras hemsida som sedan konsumenterna kan använda på mat och dryck.

Så här ser Harrys på sin presentkortsaffär:

– Det känns otroligt kul och spännande att gå in i ett samarbete med Retain24. Vi har scannat marknaden och anser att Retain24 är den bästa samarbetspartner för Harrys. Att sälja digitala presentkort via harrys.se blir en ny försäljningskanal för oss, vi ser det som en fantastisk möjlighet och ett nytt sätt för oss att stötta våra franchisetagare genom att bidra till ett ökat gästflöde till restaurangerna, säger Sofia Brick, Marknadschef på Harrys.

Läs fler av våra senaste nyheter.

2020-10-22T10:10:33+02:00 22 oktober, 2020|Presentkort instore, presentkort online|