Vår tekniska plattform är en oberoende lösning, designad för flexibilitet. Det ger dig tillgång till kostnadseffektiva lösningar, oavsett vilken teknisk plattform du har idag.

Upptäck fördelarna

EN PLATTFORM, DESIGNAD FÖR FLEXIBILITET

Presentkort för kassasystem

Instore

Liten eller stor butikskedja? Vi hanterar hela processen och kan erbjuda både nya smidiga lösningar och övergångar mellan olika kassasystem. Oavsett storlek eller system.

Läs mer om instore
Med Retain24 gör ni det enkelt för dem att lösa in sina presentkort online.

Online

Utöka er e-handel, snabbt och enkelt. Konsumenter förväntar sig idag att kunna lösa in presentkort i alla kanaler. Med Retain24 gör ni det enkelt för dem att lösa in sina presentkort online.

Läs mer om online

Flexibelt

Små eller stora volymer? Fysiskt eller online? Med vår flexibla plattform skräddarsyr vi presentkortslösningar som på bästa sätt löser olika behov, för såväl butik som för konsument.

Läs mer om flexibiliteten

Enkelt

Retain24 är uppbyggt för att förenkla. Det är enkelt att anpassa, integrera, uppdatera, utvärdera, marknadsföra och enkelt att använda. För er – och för era kunder.

Läs mer om enkelheten

Säkert

Trygghet är viktigt. Ekonomiskt och funktionellt. Retain24 garanterar såväl mjuk teknisk övergång som tryggheten i presentkort som laddas med värde först vid försäljning.

Läs mer om säkerheten