Retain24 och Presend stärker upp med ny marknadscheflördag 25 augusti 2017


Retain24 och Presend har anställt Irini Siga som ny marknadschef. Hon tillträdde den 14 augusti och kommer att ansvara för både intern och extern kommunikation med fokus på digital tillväxt, PR och stärkt konkurrenskraft.

”Retain24 har som ambition att erbjuda alla våra kunder relevanta tjänster som verkligen leder till ökad trafik och merförsäljning. Därför känns det oerhört bra att vi nu lyckats rekrytera Irini som med sin bakgrund och kompetens kommer att kunna bidra till att fler företag får upp ögonen för hur en genomtänkt presentkortsstrategi kan hjälpa till att nå ökad försäljning.” säger Claudio Simatovic, CEO för Retain24.

Irini Siga kommer närmast från en position som ansvarig för PR och lansering av biofilm på den nordiska filmdistributören Scanbox Entertainments marknadsavdelning.

”Retain24 står inför en stor spännande digital satsning och jag är väldigt glad över att vara med på den här resan. Många av våra potentiella och nuvarande kunder känner inte till alla de digitala möjligheter som finns med våra presentkort. Mitt fokus kommer att vara hur vi kommunicerar kring våra produkter och kanaler på ett enkelt och tydligt sätt. Allt för att hjälpa våra kunder maximera nyttan av presentkort och kuponger som ett verktyg för marknadsföring och merförsäljning”, säger Irini Siga, nytillträdd marknadschef på Retain24 och Presend.


Retain24 Sverige AB är nordens ledande presentkortsprocessor och erbjuder ett fullservicekoncept för framförallt elektroniska presentkort. Företag får en enkel, flexibel och säker tjänst för försäljning, inlösen och clearing av presentkort. Förutom detta omfattas Retain24s tjänster av allt från produktion, hantering och lagring, till leverans av kort och system. Visionen är att företag bättre ska kunna utnyttja de fördelar som en aktiv försäljning av presentkort innebär.

Presend erbjuder sedan 2010 VISA-presentkort som fungerar i mer komplexa miljöer såsom köpcentrum, stadskärnor och hotell. Vi har över 80 kortprogram i 10 länder och växer ständigt med våra kunder och partners.


<--Tillbaka