ValueQard digitaliserar presentkorten.onsdag 12 juli 2016


Presentkort har länge varit ett populärt sätt att uppvakta någon vid speciella tillfällen. Den Wellstreet-uppbackade startupen ValueQard har valt Retain24 som partner för presentkort och nu planerar de att revolutionera marknaden genom att göra det enklare att köpa och ge bort presentkort digitalt.

ValueQard har ingått ett partnerskap med svenska appföretaget MIKZ som bl.a. ligger bakom Zlatan Unplugged. Samtidigt har ett exklusivt samarbete inletts med United Influencers, Nordens största sociala mediehus med några av Sveriges mest inflytelserika sociala profiler som Zlatan Ibrahimovic, Blondinbella, Mikael Persbrandt m.fl.

-Med ValueQard kommer det att bli snabbare och enklare än någonsin att köpa och ge bort presentkort. Vi har massor av spännande nyheter som vi ser fram emot att presentera i höst, säger Johan Börjesson, Managing Director på ValueQard.

Retain24 Sverige AB är den ledande nordiska presentkortsprocessorn och vid lanseringen i höst kommer alla anslutna kedjor ha möjlighet att sälja sina presentkort via ValueQard. Utöver en mobilanpassad webbsida, kommer ValueQard även att vara tillgängligt som app både för iOS- och Android-enheter.

-ValueQards lösning är modern och tar tillvara kraften i sociala medier på ett nytt och väldigt intressant sätt. Deras plattform har alla möjligheter att kunna erbjuda Retain24s kunder ytterligare en kanal för att öka trafiken till sina butiker på ett spännande sätt, säger Claudio Simatovic, VD på Retain24.

Kontakt ValueQard:

Johan Börjesson, Managing Director ValueQard, johan.borjesson@wellstreet.se, 070-002 90 87

Om ValueQard
ValueQard är en svensk startup som ingår i Wellstreets “The Lab”. Företaget utvecklar, förvaltar och marknadsför tjänster för bland annat presentkort.

Om MIKZ
Mikz är tjänsten för nästa generation mobil marknadsföring. Med Mikz väljer konsumenten själv vilka varumärken, företag och organisationer de vill ha uppdateringar och erbjudanden ifrån. För marknadsförare erbjuder Mikz en effektiv helhetslösning för att nå ut till konsumenterna och skapa engagemang direkt i deras mobiler. 


<--Tillbaka