Retain24s system är uppbyggt för att förenkla. Det är enkelt att anpassa, implementera, uppdatera, utvärdera, marknadsföra och enkelt att använda. För er – och för era kunder.

Det ska vara

enkelt att välja – och att använda

Systemet från Retain24 är lika enkelt att anpassa för olika företags skiftande förutsättningar som det är att integrera, uppdatera, utvärdera, marknadsföra och använda – för företag och konsument. Det är helt enkelt uppbyggt för att förenkla.

Databasen håller reda på ekonomiska värden, typer av värdehandlingar och giltighetstider. Systemet ger sedan kassapersonal och ekonomiavdelning tillgång till all relevant information de kan behöva. Säkert, enkelt och flexibelt. Retain24samarbetar med ett stort antal kassasystem, vilket gör att vi kan erbjuda både smidiga lösningar och övergångar mellan olika system i flera länder i och utanför den Nordiska marknaden.

Fördelar för fler

Samtidigt som ni förenklar för er själva gör ni er också mer tillgänglig för era kunder, bland annat genom att ge dem möjligheten att hitta och köpa era presentkort på fler och nya ställen. Och ni gör det enkelt för dem att lösa in och ladda sina presentkort i såväl butiker som på Internet. Ett smart och bekvämt sätt att stärka ert varumärke.

Gult presentkort från Retain24
10%

av presentkortsinnehavarna har aldrig tidigare besökt butiken de fått presentkort från.

Med
elektroniska
presentkort blir det
mycket smidigare
för både kund
och butik.

Indiska